Nagy Zsigmond reconfirmat subprefect Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 444 Vizualizări

Nagy Zsigmond reconfirmat subprefect

Printr-un comunicat de presă transmis în zilele trecute de către conducerea UDMR Mureș se anunță că Nagy Zsigmond rămâne subprefectul județului Mureș, ca urmare a deciziei luate în data de 3 martie 2021 de Guvern. Nagy Zsigmond îndeplinește funcția din 2014. Jurământul de demnitate publică a fost susținut în data de 4 martie, fiind necesar întrucât funcția de subprefect au trecut din categoria înalților funcționari publici la cea de demnitate publică.

„În sesiunea de miercuri, Guvernul a hotărât numirea a nouă subprefecți recomandați de UDMR, după ce au aprobat și numirea prefecților UDMR în patru județe. Nagy Zsigmond, subprefectul județului Mureș îndeplinește atribuțiile de subprefect din august 2014, iar UDMR Mureș a considerat oportună să îi încredințeze din nou această sarcină. Și-a depus jurământul de demnitate publică numită politic pe 4 martie. Acest lucru a fost necesar pentru că la propunerea UDMR, s-a modificat Codul Administrativ, iar funcțiile de prefect și subprefect au trecut din categoria înalților funcționari publici la cea de demnitate publică”, se mai arată în comunicat.

„Vom intensifica munca”

Nagy Zsigmond a declarat, după cum se precizează în comunicatul transmis, că dorește nu doar să continue munca, ci să o „intensifice”, întrucât aceasta a dat rezultate.

„Dorim să continuăm munca pe care am început-o. A fost o muncă vizibilă care a dat rezultate, iar noi vom continua să o intensificăm. În acest context, am dori ca fiecare dezvoltare deja începută care o vizează să aibă continuitate. Ca subprefect pot asigura mai mult ajutor primarilor noștri, iar relația politică poate deveni mai strânsă. Vedem deja rezultatele, dar mai sunt multe de făcut pentru a ne îndeplini obiectivele. Continuăm munca”, a specificat Nagy Zsigmond.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE