Home / Administratie / Curățenie de primăvară la Sighișoara

Curățenie de primăvară la Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, din data de 9 martie, faptul că orașul trece prin „înfrumusețarea” de primăvară, efectuată de operatorul de salubritate SC Schuster Ecosal SRL, acțiune începută cu răzuirea manuală a bordurilor. Mai mult, edilul șef amintește de faptul că orașul curat trebuie menținut astfel de către cetățeni.

„Curățenie de primăvară. Operatorul de salubritate SC Schuster Ecosal SRL a început curățarea drumurilor din municipiul Sighișoara. Prima dată, se face răzuirea manuală a bordurilor pentru îndepărtarea stratului mai gros de nisip iar ulterior măturarea întregii porțiuni de carosabil cu automăturătoarea stradală. Astăzi s-a lucrat pe strada Viilor, însă urmează și celelalte străzi din oraș. Știu, toți vrem un oraș curat, să nu uităm să și-l păstrăm astfel”, a transmis Iulian Sîrbu.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiectil găsit într-o localitate mureșeană

Joi, 23 septembrie, în jurul orei 18.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al …