Ludușenii sprijină lupa anti COVID-19 Ludus
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 232 Vizualizări

Ludușenii sprijină lupa anti COVID-19

Reprezentanții Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș au demarat o nouă acțiune care vine cu o mulțime de materiale ce ajută medicii în lupta anti COVID-19, precum și cu dotarea Compartimentului de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc ,,Dr. Valer Russu” Luduș, cu două tărgi performante.

Conform informațiilor furnizate pe pagina Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș, www.asociatiauml.ro, promisiunea cadrelor medicale față de ludușeni a fost că îi vor sprijini să dea o mână de ajutor celor din linia 1, respectiv cadrele medicale și auxiliare de la Spitalul Orășenesc ,,Dr. Valer Russu” din Luduș.

,,Este firesc, prin urmare, ca mare parte din sprijinul financiar al comunității, concretizat prin cel de-al 9-lea contract de sponsorizare, să fie direcționat către materiale specifice luptei anti-COVID. Așadar, 2.000 de măști FFP2 KN, 1.748 de botoși tip cizmă și 1.250 de combinezoane au intrat în dotarea instituției medicale din orașul nostru”, au precizat reprezentanții Asociației pentru Urgențe Medicale Luduș.

,,Alături de aceste materiale, Compartimentul de Primiri Urgențe a fost dotat cu două tărgi mobile în valoare de aproape 20.000 de lei, ducând totalul donației ludușenilor în această acțiune la peste 50.000 de lei!”, au mai precizat reprezentanții asociației.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE