Ministrul Tineretului și Sportului, în vizită la Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1581 Vizualizări

Ministrul Tineretului și Sportului, în vizită la Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat pe pagina sa de Facebook, printr-o postare din data de 12 martie, faptul că s-a întâlnit, în aceeași zi, cu Eduárd Novák, ministrul Tineretului și Sportului.

Tema principală a întrevederii a fost Patinoarul artificial din Parcul Municipal al orașului, subiect despre care s-a mai discutat la o conferință de presă anterioară a edilului șef, despre care a scris și cotidianul Zi de Zi.

„Astăzi, 12 martie , l-am avut oaspete în orașul nostru pe ministrul Tineretului și Sportului, domnul Eduárd Novák. Discuțiile s-au axat pe subiectul patinoarului artificial situat în Parcul Municipal din Târgu Mureș. Avem un drum lung de parcurs, dar munca și seriozitatea dau roade întotdeauna”, a transmis Soós Zoltán.

Despre descentralizări și sport

Despre același subiect a scris și Péter Ferenc, președintele Consiliului județean Mureș, pe pagina sa oficială de Facebook, tot în data de 12 martie. În plus față de edilul-șef al municipiului Târgu Mureș din postarea citată anterior, președintele Consiliului Județean Mureș a specificat faptul că la întâlnirea cu ministrul Tineretului și Sportului s-a discutat despre „descentralizarea Direcției Județene pentru Tineret și Sport”, precum și despre, pe lângă altele, circuitul Transilvania Motor Ring.

„Ne-am consultat și cu Ministrul Sportului și Tineretului Novák Eduárd cu privire la dezvoltarea sportului în județul Mureș și descentralizarea Direcției Județene pentru Tineret și Sport. În cadrul întâlnirii am prezentat realizările de până acum, subliniind importanța patinoarului acoperit recent inaugurat în viața sportivă a județului. De asemenea, am vorbit despre performanța și popularitatea pistei Transilvania Motor Ring, precum și despre situația taberelor de tineret”, a scris Péter Ferenc.

Alex PĂTARȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE