“Voluntari pentru Batoș”, omagiu adus Femeii Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1292 Vizualizări

“Voluntari pentru Batoș”, omagiu adus Femeii

Inițiativa “Voluntari pentru Batoș” și-a consumat duminică, 7 martie un nou episod, dedicat de această data zilei de 8 Martie. Ideea acestui demers s-a născut din dorința unui grup de oameni din Batoș de a contribui în mod voluntar la transformarea satului într-un loc demn de trait, „unul în care să îți dorești să îți petreci timpul liber, în care sa fii mândru că trăiești, dar și un loc de care să îți amintești cu drag” după cum le place acestora să spună.

Prima inițiativă a lor a fost de Crăciun când au împodobit tradiționala căsuță și bradul din centrul comunei, după care a venit luna martie, prilej ca fiinșele dragi din Batoș să fie omagiate.

Astfel, „Voluntarii pentru Batoș”, au marcat duminică, 7 martie în avans Ziua Femeii în parcul din centrul comunei, la tradiționala căsuță a Batoșului, prilej cu care au dăruit femeilor care au ieșit de la biserica și care au trecut prin parc o garoafa cu mărțisor și tradiționalul măr de Batoș cu tricolor.

„A sosit primavara la Batos prilej cu care, în zorile zilei de 7 martie, grupul voluntarilor pentru Batoș s-a reîntâlnit pentru a demara cea de a doua acțiune voluntar-comunitară din sat. Prima a fost aceea de a împodobi parcul în spiritul Crăciunului. Ghidați de buna dispoziție și de soarele primăvăratic, voluntarii au făcut curățenie în parcul central, au decorat căsuța cu materiale din natură și au pregătit un mic gest pentru doamnele și domnișoarele aflate în trecere: o garoafă și un mărțisor autohton: mărul de Batoș. Acest semn de recunoștință a adus în sufletele mamelor și ale femeilor din sat un mic moment de bucurie”, a fost mesajul transmis de membrii inițiativei „Voluntari pentru Batoș”.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE