Plantare de primăvară la Râciu Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 285 Vizualizări

Plantare de primăvară la Râciu

Primarul comunei Râciu, Ciprian Alin Belean, a anunțat printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook în data de 11 martie, faptul că sâmbătă 20 martie va avea loc un eveniment de plantare a copacilor în zona localității pe care o conduce, îndemnând cetățenii să se alăture demersului.

„Hai cu noi să plantăm copaci… la Râciu! Sâmbătă, 20 martie 2021, ora 9.00, la perimetrul de ameliorare silvică Cernătoaie (ieșirea din satul Râciu spre satul Coasta Mare pe partea dreaptă), plantăm copaci! Vino și tu alături de noi”, a transmis Ciprian Alin Belean.

Un eveniment verde

Conform paginii de Facebook a evenimentului care va avea loc în data de 20 martie în comuna Râciu, intitulat sugestiv „Plantarea de Primăvară”, acesta este o colaborare între Mureș Runners și Primăria comunei.

„Simțim nevoia mai mult ca oricând să ne conectăm cu natura. Însă natura are nevoie de echilibru la rândul său. Crezi că poți ajuta pădurile pentru o zi? Mureș Runners în colaborare cu Primăria comunei Râciu vă invită la o plantare de primăvară în comuna Râciu, județul Mureș. Asigurăm o masă, apă, sape, mănuși și puieți, veselie și voie bună! Toti participanții trebuie sa poarte mască și să respecte regulile de distanțare impuse contra COVID-19”, se arată în detaliile evenimentului.

Atenție! Pe pagina „Plantare de primăvară”, se specifică faptul că toți sunt invitați, dar locurile sunt limitate. Dacă doriți să participați, trebuie să urmăriți linkul aferent paginii și să vă înscrieți.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE