Home / Cultură / Respect pentru Tradiție în pandemie, la Sărmașu

Respect pentru Tradiție în pandemie, la Sărmașu

Distribuie

Printr-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook a Primăriei orașului Sărmașu, reprezentanții instituției anunță faptul că în data de 13 martie 2021, în satul Vișinelu, va fi organizată cea de-a VIII-a ediție a manifestării culturale „Credință și Tradiție”. Evenimentul va fi organizat de Biblioteca Orășenească „Liviu Rusu”, iar accesul va fi permis doar pe bază de invitație, dată fiind situație epidemiologică existentă.

„Sâmbătă 13 martie 2021, începând cu ora 10, Biblioteca Orășenească „Liviu Rusu”, va organiza la Vișinelu cea de-a VIII-a ediție a manifestării culturale intitulată „Credință și Tradiție”, la casa familiei Simona și Marinel Vamoș. Accesul la eveniment numai pe bază de invitație și cu respectarea ordinelor în vigoare privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au transmis reprezentanții Primăriei orașului Sărmașu.

Alex PĂTRAȘCU

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.