Home / Timp liber / Nou regulament de pescuit pe lacurile Victor, Fărăgău și Toldal

Nou regulament de pescuit pe lacurile Victor, Fărăgău și Toldal

Începând cu data de 15 marie 2020,  ferma piscicolă Glodeni, administrată de SC Aquafarm Terana SRL, anunță un nou regulament pentru cei care doresc să pescuiască pe lacurile Victor, Fărăgău și Toldal valabil un an de zile. Astfel, taxa de pescuit este 50 de lei pe zi (între orele 7:00 și 21:00) respectiv 50 de lei taxă  de noapte (între orele 22:00 și 6:00).

„Taxa de pescuit se plătește fie pe zi, fie pe noapte. Nu pe oră! Se pescuiește cu maxim 4 bețe cu un cârlig pe montură. Pentru fiecare taxă achitată se pot reține 4 kg de pește. Taxarea se face pe baltă, la mașina persoanei desemnate să elibereze bonuri fiscale de pescuit. Păstrați bonul eliberat până  la încheierea partidei de pescuit. Pescuitul plantat este interzis  pe lacul Victor și Fărăgău, acesta  se face doar de pe mal. Pe aceste lacuri scăldatul este interzis. De asemenea,  se interzice ascultarea muzicii cu volumul ridicat. Vă rugăm să nu tăiați/rupeți arborii de pe malul lacului. Sunt acolo pentru umbră nu pentru foc. Aprinderea focului este permisă doar  în locurile unde a mai fost aprins. Nu în ultimul rând vă rugăm să lăsați locurile de pescuit curate. Pescarii au obligația de a se supune controlului. Pentru capturi de peste 10 kg se oferă bonuri gratuite în funcție de mărimea peștelui. Acesta este un regulament decent cu cerințe minime. Cine crede ca nu i se potrivește, este rugat sa aleagă altă locație. Respectați natura, respectați pestele! Fire întinse! ”, a precizat Radu Apăfăian, administratorul SC Aquafarm Terana SRL.

Citeste si:  VIDEO,FOTO: Flashmob, cavaleri, party. Distracție până în zori la Pădurea Rotundă

(A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Gladiatoarea” Diana Roșca, aduce umorul în arena Casei Municipale de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară”

Printre ofertele lunii mai ale Casei Municipale de Cultură „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin  se …