Home / Administratie / Sighișoara: Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice

Sighișoara: Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice

Reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara au anunțat, printr-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook a instituției în data de 15 martie, că între 19-20 martie va avea loc o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice. Strângerea centralizată se va face în punctul de colectare din cartierul Târnava II, situat lângă Gimnaziul de Stat „Zaharia Boiu”. Mai mult colectarea se poate face gratuit și direct de la solicitant, în orice perioadă a anului, apelând la numerele de telefon aferente postării.

„Municipiul Sighișoara informează cetățenii că în zilele de 19-20 martie 2021, va desfășura o campanie de colectare de la populație a deșeurilor electrice și electronice, în realizarea Campaniei de Mediu Mini colectare Deșeuri Electrice și Electronice – ,,Protejăm natura împreună!” Colectarea se va face direct de la populație sau centralizat, în punctul de colectare situat lângă Gimnaziul de Stat ,,Zaharia Boiu” din cartierul Târnava II. Reamintim cetățenilor municipiului Sighișoara că deşeurile de echipamente electrice şi electronice de la populație pot fi colectate gratis, în orice perioada a anului, de la adresa solicitantului, apelând la telefoanele: 0741-754.708 sau 0756-036.756”, au specificat reprezentanții Primăriei.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgumureșenii, invitați la deschiderea oficială a patinoarelor

Primăria municipiului Târgu Mureş organizează deschiderea oficială a celor două patinoare ale oraşului, după cum …