Unitățile canine Salvamont Mureș au reușit rebrevetarea Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Unitățile canine Salvamont Mureș au reușit rebrevetarea

Reprezentanții Salvamont Salvaspeo Mureș au transmis, prin intermediul unui comunicat din data de 12 martie, că între 3 și 12 martie a avut loc Stagiul Național de Formare al Unităților Canine pentru Intervenție la Avalanşă în munții Făgăraș.

În cadrul evenimentului a avut loc și rebrevetarea unităților canine care au activat deja în cadrul instituției. La brevetare au participat și două echipe de la Salvamont Mureș, care au trecut cu succes testele.

„Între data de 3 -12 martie în munții Făgăraş a fost organizat Stagiul Național de Formare al Unităților Canine pentru Intervenție la Avalanşă, în cadrul stagiului între data de 9-12 martie a fost organizat şi rebrevetarea unităților canine Salvamont din țară. Din cadrul echipei Salvamont Mureş la rebrevetare au participat echipele Kovács Róbert cu câinele Tas von Grof Box (ciobănesc Olandez ) şi Ferenczy István cu câinele Nero (labrador). Cele două echipaje canine au reuşit rebrevetarea. Felicitări!”, au scris reprezentanții Salvamont Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE