Home / Altele / Descopera ofertele de jante de pe janta.ro

Descopera ofertele de jante de pe janta.ro

Distribuie

Odata cu venirea sezonului de vara trebuie sa iti pregatesti masina cu seturi noi de anvelope dar sa inlocuiesti si setul de jante cu unele noi din aliaj sau otel. Procesul de gasire a jantelor care sa se potriveasca perfect cu masina ta poate fi unul anevoios daca nu cunosti datele tehnice ale masinii si iti poate da batai de cap.

Un prim pas ar fi să cauți jante pe aceeași dimensiune cu cele ale mașinii tale. Mai trebuie să cauți și lățimea jantelor, aceasta este cifra de lângă litera J și este măsurată în inchi.

Nu uita să verifici și ET-ul jantelor. Acesta din urmă se referă la cât de mult ”ies” jantele înspre exterior. Ce înseamnă ET? Cele două litere reprezintă acronimul de la ”Einpress Tiefe”, ceea ce se poate traduce liber în ”adâncime de presaj”, dar nu asta este important acum, ce cifrele trecute lângă această inscripție.

Există jante cu ET 0, jante cu ET negativ (au – în fața cifrei trecute lângă inscripția ET) sau cu ET pozitiv, adică sunt prezente două sau o singură cifră lângă indicatorul ștanțat pe jantă. Jantele cu ET negativ, de exemplu, au punctele de montaj în centru – privind din profil janta. În cazul ET-ului pozitiv, punctul de montaj este mai apropiat de ”fața” jantei, în timp ce ET-ul negativ semnifică un punct de montaj înspre interiorul jantei. De exemplu, jantele care au o ”buză” semnificativă vor avea un ET zero sau doar negativ.

Este indicat să nu alegeți jante cu alt ET față de cele pe care le recomandă producătorul. Iar acest aspect este valabil și pentru lățimea jantelor și dimensiunile anvelopelor. Practic, orice abatere de la standard duce la modificarea ecartamentului vehiculului. Asta poate duce la un comportament rutier diferit, nu neapărat unul mai bun, iar acest lucru ar putea să nu fie sesizabil din prima – dar să aveți surprize în momente limite.

Totodată, există riscul să cumpărați jante care să nu se potrivească pe vehiculul dumneavoastră. Pe lângă specificațiile de mai sus, trebuie să luați în considerare dimensiunea butucului și distanța dintre prezoane, nu doar numărul prezoanelor și diametrul jantei. Da, toate aceste elementele de mai sus trebuie luate în calcul.

Cum sa gasesti usor jantele care ti se potrivesc

Un mod simplu si facil de a gasi jantele potrivite pentru masina ta chiar daca nu cunosti toate detaliile tehnice, pentru a fi sigur ca achizitionezi ceea ce este 100% compatibil pentru masina dorita intrati pe site-ul janta.ro si veti gasi un configurator 3D de jante de aliaj, jante de otel si roti complete. Usor de folosit, doar selectezi datele cerute: marca, model, anul fabricatiei si motorizarea masinii, iar portalul iti va arata doar jantele care sunt 100% compatibile cu automobilul tau. De asemenea poti vizualiza in timp real cum arata jantele pe masina ta cu ajutorul configuratorului 3D, poti selecta culoare masinii, garda la sol precum si alte elemente de design care te ajuta sa alegi jantele pe care le doresti fara a avea grija ca nu vor arata bine dupa montaj.

Poti opta si pentru un set de roti complete compus din anvelope de vara si jante din aliaj AEZ, DEZENT si DOTZ sau jante din otel Alcar. Intra pe site si descopera configuratorul virtual care iti usureaza munca de achizitie a jantelor.

Opteaza pentru montaj la unul dintre partenerii janta.ro

Aveti la dispozitie serviciul de montaj la unul dintre partenerii janta.ro din toata tara. Dupa selectarea jantelor sau anvelopelor dorite puteti opta pentru montajul produselor la un service, doar selectati doua zile si doua intervale orare la care doriti sa mergeti la service, iar janta.ro se ocupa de transportul greatuit al produselor direct catre service-ul selectat fara a mai fi nevoie sa receptionati dumneavoastra produsele si sa le transportati pentru montaj.

Acest serviciu este valabil doar la plata produselor online cu cardul.

Janta.ro – furnizorul tau de jante, anvelope si roti complet.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Jocuri de cărți care au apărut în filme

Distribuie Cei care sunt fani ai jocurilor de strategie și a celor de îndemânare, nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.