51 de intervenții pentru pompierii din Mureș, în ultimele 24 de ore Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

51 de intervenții pentru pompierii din Mureș, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 08:00, pompierii mureșeni au intervenit la 51 de intervenții, din care două incendii, un accident rutier, cinci intervenții ca urmare a efectelor meteo periculoase, două alte situații de urgență și 41 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Incendii:
– în jurul orei 11.30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la o centrală termică dezafectată din municipiul Târgu Mureș, strada Iosif Hodos.
Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, a fost vorba despre un incendiu produs la deșeuri menajere în interiorul centralei, fără pericol de propagare. Din fericire nu au fost victime.

– în jurul orei 14:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Țigmandru, strada Principală.
Au executat misiunea stingerii pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, SVSU Nadeș și SVSU Bălăușeri, salvatorii ajunși la locul solicitat au constatat că este vorba despre un incendiu extins la patru anexe gospodărești (două șoproane, o bucătărie de vară și o cameră anexată locuinței), acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200mp., s-a intervenit de urgență pentru limitarea, localizarea și stingerea incendiului. În urma incendiului o persoană de sex masculin de aproximativ 60 de ani, a suferit arsuri minore la membrul superior stâng, acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, victima nu a necesitat transportul la spital.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului, a fost: flacără deschisă în spațiu închis (mai exact, afumătoare lăsată nesupravegheată).

(Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE