Home / Invatamant / Conferință națională despre sistemul de învățare on-line

Conferință națională despre sistemul de învățare on-line

O conferință națională cu titlul ,,Creativitate și inovație în educație – Un an de învățare on-line, primul pas spre viitor?”, va avea loc exclusiv online, în data de 20 mai, și este adresată cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Mureș, www.edums.ro, obiectivele conferinței sunt următoarele: ,,promovarea demersului didactic creativ, inovativ ca expresie a activității de formare continuă și a dezvoltării profesionale și promovarea exemplelor de bune practici în special în contextul învățării on-line”.

Înscrierea participanților și încărcarea lucrărilor, se va face până la data de 26 aprilie, accesând formularul de înscriere de pe pagina http://www.ccdmures.ro/index.php?xy=cie.

Contribuția de participare va fi 100 de lei/ articol, lucrările urmând a fi publicate în volumul editabil al lucrărilor conferinței, înregistrat cu ISBN și în revista on-line a Casei Corpului Didactic Mureș – ,,Educație și cultură”. Contribuția de participare se poate face până la data de 26 aprilie.

,,O bună organizare a lucrărilor acestei conferințe, impune respectarea termenelor precizate, precum și participarea on-line a celor înscriși. În cazul apariției unei situații ce poate împiedica participarea autorilor lucrărilor la prezentarea lor on-line în secțiune, aceștia vor anunța organizatorii cel mult până la data de 14 mai”, au precizat reprezentanții ISJ Mureș.

Programul de desfășurare al conferinței și linkurile de conectare vor fi afișate pe pagina http://www.ccdmures.ro/index.php?xy=cie și trimise pe adresele de e-mail ale participanților.

Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate pot accesa site-ul: www.edums.ro.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rectorul Azamfirei solicită statutul de oraș universitar pentru Târgu Mureș

Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil …