Perchiziții la hoți de lemne din Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 577 Vizualizări

Perchiziții la hoți de lemne din Mureș

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș eu emis un comunicat miercuri 17 martie care dezvăluie faptul că marți, 16 martie, au fost făcute percheziții la două domicilii ale unor persoane prinse cu 3 zile înainte că sustrăgeau ilegal material lemnos dintr-o pădure care nu le aparținea. Adică furau, mai pe românește. Printre acuzațiile care se aduc celor trei suspecți se enumeră, pe lângă furt și tăiere ilegală de material lemnos, conducerea unui autoturism neînmatriculat pe un drum public… fără permis.

„În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Sighișoara au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea unor infracțiuni la regimul silvic și rutier. Trei persoane bănuite de comiterea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore. La data de 13 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Sighișoara s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de material lemnos, furt de material lemnos, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Urmare a activităților investigativ-operative desfășurate, au fost identificați trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 31 de ani, toți din comuna Albești, care, în cursul aceleiași zile, ar fi tăiat fără drept și sustras o cantitate de lemnos, dintr-o pădure de pe raza aceleiași comune. Polițiștii au procedat la confiscarea materialului lemnos și predarea acestuia în custodia Ocolului Silvic Sighișoara. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării o secure și o drujbă și indisponibilizat un autoturism, care ar fi fost folosite la comiterea faptelor. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că, autoturismul în cauză nu figurează ca fiind înmatriculat, iar bărbatul, de 22 de ani, l-ar fi condus fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule”, se notează în comunicat.

Reținuți pentru 24 de ore

La data de 16 martie, polițiștii au percheziționat două domicilii ale persoanelor acuzate, pentru care s-a dispus și măsura reținerii pentru 24 de ore.

„Pentru administrarea probatoriului, la data de 16 martie a.c., sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele persoanelor bănuite. Față de cei în cauză a fost dipusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara, în vederea probării întregii activități infracționale. La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, se mai notează în comunicat.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE