Trei târgumureșeni, tâlhăriți pe stradă! Percheziții la domiciliul suspecților! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4645 Vizualizări

Trei târgumureșeni, tâlhăriți pe stradă! Percheziții la domiciliul suspecților!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat marți, 16 martie, trei tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, toți din municipiul Târgu Mureș, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată.
Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetările efectuate a reieşit faptul că în perioada 16 februarie – 8 martie 2021 cei în cauză, în timp ce se aflau pe stradă, pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi abordat două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 63 și 82 de ani, pe care, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, i-ar fi deposedat de diverse bunuri și bani.
”Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate prin activitatea infracțională este de peste 2.700 de lei. La aceeași dată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la locuințele persoanelor bănuite, fiind identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă”, se menționează în comunicat.
Conform aceleiași surse, în baza probatoriului administrat, la data de 16 martie, ”doi dintre cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE