Noi centre de vaccinare disponibile în Mureș, din aprilie Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3388 Vizualizări

Noi centre de vaccinare disponibile în Mureș, din aprilie

Încă șase centre de vaccinare devin disponibile din luna aprilie în județul Mureș, programările pentru acestea, pe platforma ROVACCINARE, fiind deja vizibile de ieri, 17 martie.

Centrele noi vor fi deschise la Târgu Mureș – Sala de sport de la Școala Gimnazială ”Alexandru Iona Cuza”, strada Bărăganului nr. 2B, Târgu Mureș; Reghin – Casa de Cultură ”Eugen Nicoară” Reghin – strada Spitalului nr. 11; Sâncraiu de Mureș – Casa de Cultură Sâncraiu de Mureș – strada Principală nr. 188; Deda – Sala de sport Deda, comuna Deda, sat Deda nr. 476; Sângeorgiu de Mureș – Hala Sângeorgiu de Mureș – strada Râtul Morii nr. 1297 și Sângeorgiu de Pădure – Grădiniţa Sângeorgiu de Pădure – strada Gheorghe Doja nr. 17.

Pe platforma de vaccinare au devenit vizibile pentru populația generală atât centrele de vaccinare existente, cât și cele ce vor fi operaționalizate din luna aprilie. După epuizarea locurilor disponibile din centrele de vaccinare, se va activa lista de așteptare.

”În această etapă începe programarea pe lista de așteptare. Și la centrele active există posibilitatea de a se programa pe listă de așteptare. Există și la acestea (centrele noi de vaccinare – n.r.) liste de prioritizare, respectiv sunt prioritari pacienții vârstnici și cronici – 75% din locuri, urmând ca 25% să fie alocate personalului esențial și dacă aceste locuri nu se vor ocupa se pot programa persoanele din populația generală”, a declarant, pentru cotidianul Zi de Zi, dr. Iuliu Moldovan, director executiv al Direcției de Sănătate Publică Mureș.

Programarea la vaccin se face fie prin intermediul platformei electronice, medic de familie cât și prin call center la numărul unic 021-414.44.25 sau la numărul de suport alocat județului Mureș 021-414.44.65.   

Arina TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE