Bilanțul ISU Mureș din ultimele 24 de ore Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 476 Vizualizări

Bilanțul ISU Mureș din ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, până în această dimineață la ora 8.00, pompierii mureșeni au intervenit la 62 de intervenții, două accidente rutiere, o altă situație de urgență și 59 de intervenții SMURD, dintre ele amintim:

Accidente:
– în jurul orei 23.50, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru acordarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui accident rutier între localitățile Acățari și Crăciunești.
Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, aceștia ajunși la locul solicitat, au constatat că la ieșirea din localitatea Nicolești un atoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă fară vitime încarcerate. Din interiorul autoturismului s-au autoevacuat două persoane de sex masculuin, ambele de cod verde, acestea nu au necesitat îngrijiri medicale, șoferul are vârsta de aproximativ 23 de ani, iar pasagerul 32. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri până la îndepărtarea autoturismului de pe carosabil.

– în jurul orei 6.35, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Periș.
Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, aceștia ajunși la locul solicitat, au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în interiorul unuia se afla o victimă încarcerată – cod roșu, de sex feminin (vârsta – aproximativ 40 de ani), aceasta extrasă în cel mai scurt timp posibil de către salvatorii aflați la fața locului și o victimă neîncarcerată – cod galben, de sex masculin (vârsta – aproximativ 53 de ani). Victima de sex feminin a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la UPU SMURD Târgu-Mureș, iar victima de sex masculin a fost preluată și transportată cu ambulanța SAJ la CPU Reghin. Drumul a fost blocat pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

(Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE