Home / Altele / Activități sportive eficiente pentru bărbați

Activități sportive eficiente pentru bărbați

Distribuie

Una din rezoluțiile de la începutul anului acesta a fost să faci mai multă mișcare?

Sala de sport și exercițiile fizice nu sunt activităţi potrivite pentru tine? Atunci alege să faci mai multă mișcare în aer liber sau practică un sport. Primăvara este anotimpul perfect să încerci noi activități.

Iată ce poți face pentru a te menține în formă:

  • Practică un sport în aer liber: tenis, fotbal, baschet… orice îți face plăcere. Aceste activități îţi aduc multe beneficii: faci mișcare, petreci timp cu prietenii sau îţi faci unii noi, asimilezi vitamina D de la soare și te relaxezi. Cine știe, poate în timp, devii jucător profesionist și vei participa la concursuri. Niciodată nu e prea târziu să descoperi noi pasiuni.
  • Aleargă. O jumătate de oră de alergare dimineața te ajută să te înviorezi, să arzi caloriile și să îți păstrezi inima sănătoasă. Dacă îți place acest sport, te poți înscrie și la un maraton. Este distractiv și vei avea un motiv în plus să te antrenezi mai mult. Dacă vrei să faci și fapte bune, înscrie-te și la competiții în scop caritabil. Nu uita să te hidratezi. Chiar dacă nu este foarte cald afară, organismul are nevoie de hidratare.
  • Plimbă-te cu bicicleta sau cu trotineta. În zilele frumoase, înlocuiește mașina cu bicicleta. În weekend, pune-ți casca de protecție, alege îmbrăcăminte lejeră și ieși împreună cu familia la o plimbare cu bicicletele în natură. Un tricou și un hanorac sunt alegerea perfectă pentru o astfel de activitate. Pe Fashion Days au foarte multe modele de tricouri de barbati, dacă ai nevoie de ceva nou pentru această primăvară.
  • Mergi în drumeții. Ori de câte ori ai ocazia, mergi în excursii. Te vei relaxa, descoperi locuri noi și vei face mișcare. Fiind primăvară, dacă alegi să urci pe munte, îmbracă-te cu haine lejere dar impermeabile. Alege încălțăminte cu talpă specială pentru drumeții pentru a evita accidentările. Nu lua cu tine foarte multe lucruri pentru a te putea mișca cu ușurință. Adaugă în rucsac doar câteva gustări, apă, telefonul și un portofel de barbati de mici dimensiuni în care să ai și actele de identitate.
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este zi-de-zi-2-1024x519.jpg
  • Înoată. Înotul are numai beneficii pentru organism: ești sigur că pui în mișcare fiecare mușchi, ajută sistemul cardiovascular și este un remediu perfect dacă ai probleme cu spatele. Include în programul tău această activitate de două ori pe săptămână și vei vedea beneficiile în scurt timp. Dacă nu ai posibilitatea, chiar și ocazional, acest sport te ajută să te menții în formă.

         Evită sedentarismul și fă loc activităților sportive în viața ta. Dacă nu îți place să faci constant un sport, alternează activitățile de mai sus sau încearcă să te miști cu orice ocazie. Renunță la lift și urcă zilnic pe scări, joacă-te cu copiii sau dansează. Implică-te în orice activitate te face fericit și vei vedea imediat rezultatele.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Despre libertatea financiară: ce este şi cum se construieşte

Distribuie Conceptul de libertate financiară se poate traduce într-o mulţime de moduri. În general, obţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.