Primăria Târgu Mureș urgentează capturarea ursului din localitate Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Primăria Târgu Mureș urgentează capturarea ursului din localitate

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au remis un comunicat pe pagina oficială de Facebook a instituției, vineri, 19 martie, în care se stipulează că la ședința extraordinară a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului s-a luat decizia demarării urgente a întocmirii și finalizării procedurilor pentru obținerea avizelor pentru derogarea în ceea ce privește ursul din localitate.
Acțiunile ulterioare de urmărire, tranchilizare și relocare vor fi efectuate de asociațiile de vânătoare care gestionează fondurile cinegetice din municipiu.
“Informare privind măsurile întreprinse la nivelul municipiului Târgu Mureș în ceea ce privește prezența unor exemplare de urs în intravilanul localității Târgu Mureș. Astăzi, în Ședința extraordinară a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Târgu-Mureș, s-a decis demararea procedurilor pentru întocmirea și finalizarea de urgență a dosarului pentru obținerea avizelor necesare derogării, pentru exemplarele din speciile de faună sălbatică din perimetrul intravilan al municipiului Târgu Mureș. După încheierea contractelor, asociațiile de vânătoare care gestionează fondurile cinegetice limitrofe intravilanului localității se vor ocupa de monitorizarea, tranchilizarea, transportul și recoltarea urșilor, conform legii. Cele trei asociații cu care Primăria va încheia contracte de prestări servicii sunt: Asociația Județeană de Vânătoare și Pescuit Sportiv „Mureș”, Asociația de Vânătoare și Pescuit Sportiv „Turul”, precum Asociația de Vânătoare „Cocoșul”, au precizat reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE