Berzele din Dumbrăvioara, monitorizate cu camere web Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1481 Vizualizări

Berzele din Dumbrăvioara, monitorizate cu camere web

Reprezentanții Asociației pentru Protecția Păsărilor și a Naturii Grupul Milvus din Târgu Mureș au anunțat luni, 22 martie, câștigătorii unui concurs privind monitorizarea berzelor.

Sezonul berzelor a sosit, camerele din satul Dumbrăvioara, comuna Ernei, județul Mureș au fost pornite și toți ce interesați au fost așteptați să fie alături de înaripate, timp de câteva luni. În acest sens, au fost montatate două camere de supravegheat pentru a fi monitorizate două cuiburi.

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Milvus, primii trei spectatori care au surprins berzele în oricare cuib, printr-un printscreen, au avut parte de un cadou supriză.

,,Vă mulțumim pentru zecile de mesaje. Fac dovada dragostei voastre pentru aceste frumoase păsări, berzele. Câștigătorii noștri, cei mai iuți spectatori au fost Loredana, Adriana și Tudor Ion. Dar, în fapt, toți suntem câștigătorii unor experiențe extraordinare prin faptul că suntem martorii vieții berzelor de la Dumbrăvioara”, au precizat reprezentanții Milvus.

Persoanele dornice să vadă berzele din cele două cuiburi, pot accesa următoarele link-uri:

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE