Depozit industrial, în pregătire pe strada Budiului din Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2690 Vizualizări

Depozit industrial, în pregătire pe strada Budiului din Târgu Mureș

Consilierii locali ai municipiului Târgu Mureș vor analiza, într-o ședință viitoare de lucru, oportunitatea aprobării Planului Urbanistic Zonal (PUZ) aferent proiectului ”Introducere în intravilan, stabilire zonă funcțională pentru construire hale și locuințe de serviciu”. Investiția este realizată de SC Weicon România SRL și va fi amplasată pe strada Budiului fără număr din Târgu Mureș.

Ce prevede investiția

Potrivit Memoriului General al proiectului, document făcut public pe pagina web a Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, terenul studiat pentru realizarea investiției este nefolosit în prezent, are suprafața de 4.034 de metri pătrați și este situat în extravilanul municipiului Târgu Mureș, pe strada Budiului fără număr, pe drumul comunal DC 65, în apropiere de limita cu localitatea Budiu Mic, comuna Crăciunești.

”Gama de produse a firmei Weicon GmbH&Co. KG include: adezivi și etanșanți speciali, spray-uri tehnice, paste de asamblare și vaseline de înaltă performanță pentru toate domeniile industriei – de la producție, la reparații și întreținere. Societatea, prin produsele sale, este prezentă pe toate piețele din întreaga lume, inclusiv pe piața din România și dorește să exindă și să își eficientizeze activitatea, din zona Mureș prin construirea unor spații de depozitare. Destinația – obiectul investiției propuse este: sediu administrativ – birouri, spații de depozitare și locuințe de serviciu”, se menționează în document.

În ceea ce privește organizarea circulaţiei rutiere și pietonale, autorii documentului au precizat că accesul la teren se face din DC 65, în continuarea străzii Budiului, de pe banda de mers depre Budiul Mic, iar prin prezenta documentație nu se intervine asupra circulatiei existente.

”Accesele la teren vor realizate astfel încât să corespundă domeniului de activitate al beneficiarului, iar în interiorul parcelei circulațiile (drumuri, parcări, locuri tehnologice de manipulare marfă) vor fi private și vor fi intreține pe cheltuiala beneficiarului. Circulația din zonă nu va fi afectată în urma implementării proiectului, deoarece nu va genera trafic greu, iar valorile fluxului din zonă vor rămâne neschimbate – conform Studiului de trafic (atașat la documentație) realizat cu ocazia prezentului proiect”, se arată în PUZ-ul aflat în dezbatere publică.

Târgu Mureș, pe harta Weicon din 2013

Internauții care vizitează pagina de Facebook a societății vor afla că Weicon furnizează produse speciale producţiei, reparaţiilor, întreţinerii şi mentenanţei în domeniul industrial în peste 100 de ţări.

”Încă din 1947, Weicon GmbH & Co. KG fabrică produse de specialitate pentru industria din Germania. Gama de produse include adezivi și etanșanți speciali, spray-uri tehnice, paste de asamblare și vaseline de înaltă performanță pentru toate domeniile industriei-de la producție, la reparații și întreținere. Un alt pilon al companiei îl constituie dezvoltarea, vânzarea și distribuția de scule de dezizolat. Avem filiale în Dubai, Canada, Turcia, România, Africa de Sud, Singapore, Cehia și Spania. Suntem reprezentați de manageri zonali de vânzări în Italia și Qatar și de parteneri Weicon în mai mult de 100 de țări din întreaga lume. Filiala din România a fost deschisă în martie 2012. Sediul Weicon România se află lângă Târgu-Mureș, în mijlocul României încă din noiembrie 2013. Personalul de aici asigură livrările și asistența tehnică a numeroși clienți de pe întreg teritoriul României. Depozitul adăpostește întreaga gamă de produse Weicon ceea ce permite furnizarea rapidă a produselor și flexibilitate în îndeplinirea cerințelor clienților”, se precizează pe pagina de Facebook a companiei.

Potrivit www.listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, SC Weicon România SRL Târgu Mureș s-a înființat în martie 2012, are ca obiect de activitate ”comerț cu ridicata al produselor chimice” și este deținută de doi asociați, Weicon Futura International GMBH din Germania (98%) și Ralph Weidling, cetățean german (2%).

La finalul exercițiului financiar 2019, societatea a raportat următorii indicatori: cifră de afaceri de 3 milioane de lei, profit net de 32.910 de lei și un număr mediu de 6 angajați.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE