Home / Altele / Preoții din Sighișoara au donat sânge

Preoții din Sighișoara au donat sânge

Distribuie

Preoții și credincioșii din cadrul  protopopiatului Sighișoara au participat în cursul zilei de azi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureș pentru a dona sânge, răspunzând astfel chemării de veni în ajutorul celor  aflați în nevoie.  

„Într-o lume în care valorile par să fie lăsate deoparte, ne bucurăm nespus să descoperim jertfelnicia și empatia de care au dat dovadă, prin acțiunea de donare de sânge, numeroși preoți și credincioși din protopopiatul Sighișoara.  În aceste momente, gândul ne poartă spre Jertfa Mântuitorului Iisus Hristos Care a vărsat propriul Său Sânge și s-a dat pe Sine lumii pentru viața veșnică. Astfel, considerăm că în toți acești tineri care azi au ales „să ofere viață pământească” celor ce sunt în pragul morții, strălucește Chipul Slavei lui Dumnezeu. Impresionant a fost și faptul că majoritatea donatorilor au oferit bonurile valorice pentru a cumpăra cele necesare oamenilor nevoiași din Centrele noastre sociale. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i binecuvinteze cu darurile Sale cele bogate, dăruindu-le bucurii sufletești și sănătate” a precizat părintele  Ovidiu Dan, Protopop al Sighișoarei.

Sursă: www.reintregirea.ro


De asemenea, verificati

Administrația Bazinală de apă Mureș, vă urează Crăciun Fericit și La mulți Ani!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.