Home / Altele / Reunire la Sîngeorgiu de Mureș

Reunire la Sîngeorgiu de Mureș

Federația Română de Culturism și Fitness (FRCF) va organiza în data de 2 aprilie, la Complexul Apollo din Sîngeorgiu de Mureș un seminar de pregătire pentru arbitrii și antrenorii acestei ramuri sportive.

Potrivit președintelui Federației, Gabriel Toncean, în cadrul seminarului se va discuta despre regulamentul oficial al IFBB, pozițiile obligatorii și noul sistem electronic de arbitrare. Tot la începutul lunii aprilie va fi definitivat lotul pentru Campionatul European din Spania (13- 17 mai 2021, Santa Susanna). De asemenea, va fi structurată echipa pentru Campionatul Balcanic care va avea loc în România (11-13 iunie 2021, Drobeta Turnu Severin).

„Selecția finală va avea loc în data de 3 aprilie, în localitatea Sângeorgiu de Mureș, județul Mureș, în incinta Complexului Apollo Welness Club. La evaluare pot participa și sportivi care nu au fost selecționați, dar sunt legitimați la cluburi afiliate Federației Române de Culturism și Fitness și au o formă fizică cu potențial de a atinge vârful la jumătatea lunii mai 2021. Totodată, antrenorii care doresc să participe, o pot face în baza unei împuterniciri din partea clubului pe care îl reprezintă sportivul participant. FRCF va suporta costurile cazării, aferente zilei în care are loc evaluarea, pentru sportivii care vor fi selecționați să participe la Campionatele Europene”, afirmă reprezentanții federației.

 (A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

De ce sunt nasturii situați pe părți opuse la cămășile pentru bărbați și la cele pentru femei

În general, cămășile pot arăta la fel: o piesă de îmbrăcăminte care are de obicei …