Reunire la Sîngeorgiu de Mureș Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 228 Vizualizări

Reunire la Sîngeorgiu de Mureș

Federația Română de Culturism și Fitness (FRCF) va organiza în data de 2 aprilie, la Complexul Apollo din Sîngeorgiu de Mureș un seminar de pregătire pentru arbitrii și antrenorii acestei ramuri sportive.

Potrivit președintelui Federației, Gabriel Toncean, în cadrul seminarului se va discuta despre regulamentul oficial al IFBB, pozițiile obligatorii și noul sistem electronic de arbitrare. Tot la începutul lunii aprilie va fi definitivat lotul pentru Campionatul European din Spania (13- 17 mai 2021, Santa Susanna). De asemenea, va fi structurată echipa pentru Campionatul Balcanic care va avea loc în România (11-13 iunie 2021, Drobeta Turnu Severin).

„Selecția finală va avea loc în data de 3 aprilie, în localitatea Sângeorgiu de Mureș, județul Mureș, în incinta Complexului Apollo Welness Club. La evaluare pot participa și sportivi care nu au fost selecționați, dar sunt legitimați la cluburi afiliate Federației Române de Culturism și Fitness și au o formă fizică cu potențial de a atinge vârful la jumătatea lunii mai 2021. Totodată, antrenorii care doresc să participe, o pot face în baza unei împuterniciri din partea clubului pe care îl reprezintă sportivul participant. FRCF va suporta costurile cazării, aferente zilei în care are loc evaluarea, pentru sportivii care vor fi selecționați să participe la Campionatele Europene”, afirmă reprezentanții federației.

 (A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE