Scenariu Roșu pentru un municipiu din Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1436 Vizualizări

Scenariu Roșu pentru un municipiu din Mureș!

Primarul municipiului Reghin, Márk Endre, a transmis, marți, 23 martie, un comunicat pe pagina sa de Facebook, prin care se anunță faptul că din aceeași dată, Reghinul va funcționa sub egida Scenariului Roșu.

Astfel, teatrele și sălile de jocuri vor fi închise, iar la restaurant se va putea merge doar pe terasă. În ceea ce privește școlile, elevii de grădiniță și clase primare vor merge fizic la ore.

Elevii claselor terminale, în speță a VIII-a și a XII-a, vor fi prezenți fizici la școală doar 50% din timp, cu efectivul clasei înjumătățit, în timp ce cealaltă jumătate va fi în regim online. Restul claselor vor face ore doar online.

“Din păcate, scenariul roșu intră din nou în vigoare la Reghin: din 23 martie, instituțiile de spectacole, sălile de jocuri vor fi închise în oraș. Restaurantele și barurile vor putea primi clienţii doar pe terase. Să avem grijă de noi! În ceea ce priveşte instituţiile de învăţământ, copiii din grădiniţe şi elevii claselor primare vor fi prezenţi fizic la ore, în timp ce elevii claselor V-VII şi IX-XI vor învăţa în continuare în sistem online. Cursurile pentru elevii din anii terminali se vor desfășura cu 50% prezență fizică și 50% online”, a transmis Márk Endre.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE