Home / Administratie / Se actualizează PUG-ul orașului Luduș

Se actualizează PUG-ul orașului Luduș

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a analizat documentația referitoare la actualizarea Planului de Urbanism General (PUG) și a Regulamentului Local de Urbanism (RLU), depus spre avizare de Primăria orașului Luduș  în baza legislației în vigoare și a solicitat completarea documentației trimise.
Arhitectul șef al orașului Luduș, Răzvan Titus Vălean a comunicat Biroului „Buget.Finanțe.Contabilitate și Resurse Umane” din cadrul Primăriei orașului Luduș că „Având în vedere nota de fundamentare emisă de Surcusala Urbanproiect, executantul actualizării PUG și RLU, prin care se impune completarea documentației cu Strategia de dezvoltare spațială a orașului, Actulizarea avizelor expirate de la Romgaz, Transgaz, Transelectrica, SRI, Telekom și obținerea avizelor Ministerului Administrației și Dezvoltării Rurale, precum și avizele de la Compania Națională de Administrare a Drumurilor Naționale din România, este necesar  să se aprobe alocarea sumei de 72000 lei. Referatul arhitectului șef Răzvan Titus Vălean a fost prezentat în ședința ordinară a Consiliului Local Luduș și a fost aprobat în unanimitate de consilierii locali.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Proiecte de zeci de milioane lei din fonduri europene

Printr-un comunicat de presă remis de reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș joi, 15 martie, se …