Sediu nou pentru salvamontiști Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

Sediu nou pentru salvamontiști

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a anunțat, marți 23 martie, printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că împreună cu  Kovács Mihály Levente, vicepreședinte al aceleiași instituții publice, a avut o întrevedere oficială  șeful serviciului de salvare montană al Serviciului Salvamont Salvaspeo Mureș, Kovács Zoltán Róbert.

La întâlnire, conform președintelui CJ Mureș, s-a căzut de accord asupra unui punct comun din agenda celor două instituții, anume “construirea unui nou sediu pentru salvamontiști”

“Am vizitat astăzi Serviciul Salvamont Salvaspeo Mures cu vicepreședinte Kovács Mihály Levente. Am fost de acord cu Kovács Zoltán Róbert, șeful serviciului de salvare montană, asupra priorității noastre comune pentru acest an: construirea unui nou sediu pentru salvamontiști. La întâlnire a participat și câinele Tas, ciobănescul olandez, cel care ajută cei 10 angajați și 34 de voluntari ai serviciului în intervenții”, a transmis Péter Ferenc.

Kovács Mihály Levente a declarat că alte discuții ale întâlnirii au vizat investițiile viitoare, dar și reacreditarea.

“Azi am făcut o vizită alături de președintele Péter Ferenc la Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Mures, unde pe lângă faptul că am discutat despre reacreditare și viitoarele investiții am avut ocazia de a face cunoștință și cu ciobănescul olandez Tas, singurul câine de intervenție în avalanșă care a trecut din nou examenul cu brio ca brevet pentru intervenție în avalanșă”, a specificat vicepreședintele CJ Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE