Home / Invatamant / Târgu Mureș: Licitație pentru reabilitarea Liceului ”Gheorghe Șincai”

Târgu Mureș: Licitație pentru reabilitarea Liceului ”Gheorghe Șincai”

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au anunțat luni, 22 martie, pe pagina de Facebook a instituției, că s-a lansat o licitație publică pentru proiectarea, execuția și asistența tehnică a modernizării și reabilitării integrale a Liceului Tehnologic ”Gheorghe Șincai” din Municipiu. Valoarea proiectului se ridică la o valoare estimativă de 8 milioane de lei, iar ofertele se pot depune până în 20 aprilie 2021. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.e-licitație.ro sau urmărind linkul direct aferent postării.

„Primăria municipiului Târgu Mureș a lansat astăzi, 22 martie 2021, pe platforma SICAP o licitație de achiziție publică cu titlul: Proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări aferent proiectului ”Școala de Arte și Meserii modernizare și reabilitare integrală, ateliere – Liceul Tehnologic ”Gheorghe Șincai”. Conform proiectului, valoarea estimată a serviciilor de proiectare și a lucrărilor de execuție, fără TVA este de aproape 8 milioane de lei. Societățile interesate pot studia caietul de sarcini, respectiv pot depune oferte pe platforma SICAP până în data de 20 aprilie 2021”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cât i-a costat pe părinți școala online

Costul mediu alocat serviciilor de tip Școală după școală s-a dublat, iar învățământul derulat online …