Home / Consiliul Judetean Mures / Centru nou de îngrijire și asistență într-un oraș din Mureș

Centru nou de îngrijire și asistență într-un oraș din Mureș

Consilierii județeni au aprobat joi, 25 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, înființarea Centrului de Îngrijire și Asistență Sighișoara, prin reorganizarea Centrului de Îngrijire și Asistență Sighișoara, prin menținerea tipului de serviciu social, ca instituție de asistență socială cu personalitate juridică în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş.

Centrul va avea o capacitate de 43 de locuri și va funcționa într-un imobil aflat în municipiul Sighișoara, pe strada Justiției nr. 5.

”Serviciul social – Centrul de Îngrijire și Asistență Sighișoara, este serviciul social de tip rezidenţial care cuprinde un ansamblu de activităţi realizate pentru a răspunde nevoilor individuale specifice ale persoanelor adulte cu dizabilităţi, în vederea menţinerii/ dezvoltării potenţialului personal”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Palatul Culturii din Târgu Mureș, capodoperă a stilului Secession transilvan

Considerat una dintre cele mai frumoase clădiri din punct de vedere arhitectural din municipiul Târgu …