Home / Consiliul Judetean Mures / Concurs pentru 13 șefi de secție și șefi de laborator la un spital din Mureș

Concurs pentru 13 șefi de secție și șefi de laborator la un spital din Mureș

Aleșii județeni au avizat joi, 25 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, organizarea concursurilor de ocupare a posturilor de șef de secție/ șef de laborator, vacante în cadrul Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni, instituție subordonată Consiliului Județean Mureș.

Potrivit Referatului de aprobare afferent proiectului de hotărâre, conducerea Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni a solicitat aviz pentru desfășurarea concursului de ocupare a 13 funcții de șef de secție/ șef de laborator, după cum urmează: șef de secție – Medicină internă, șef de secție – Chirurgie generală, șef de secție – Obstetrică ginecologie, șef de secție – Neurologie – neurologie cronici, șef de secție – Psihiatrie I cronici, șef de secție – Psihiatrie II acuți, șef de secție – Psihiatrie III cronici (de lungă durată), șef de secție – Psihiatrie IV cronici (de lungă durată), șef de secție – Pediatrie, șef de secție – Medicină internă cronici, șef de secție – Compartiment primiri urgențe, șef de laborator – Laboratorul de analize medicale, șef de laborator – Laboratorul de radiologie și imagistică medicală.

”Prin Ordinul ministrului sănătății publice nr. 1406/2006 cu modificările ulterioare, au fost aprobate Normele privind organizarea concursului ori examenului pentru ocuparea funcţiei de şef de secţie, şef de laborator sau şef de serviciu din unităţile sanitare publice”, se menționează în document.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Controale ISU la Secția de Boli Infecțioase din Târgu Mureș

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a …