Home / Administratie / Noile legitimații ale consilierilor județeni, aprobate

Noile legitimații ale consilierilor județeni, aprobate

Aleșii județeni au aprobat joi, 25 martie, într-o ședință ordinară de lucru, modelul legitimaţiei pentru aleşii locali din cadrul Consiliului Județean Mureș.

”După declararea ca legal constituit a consiliului judeţean, consilierilor în funcţie li se eliberează o legitimaţie care atestă calitatea de membru al consiliului judeţean, semnată de preşedintele consiliului judeţean, şi primesc un semn distinctiv al calităţii lor de reprezentanţi aleşi ai colectivităţii locale, pe care au dreptul să îl poarte pe întreaga durată a mandatului. Modelul legitimaţiei de preşedinte al consiliului judeţean, de vicepreşedinte al consiliului judeţean, respectiv de consilier judeţean şi modelul semnului distinctiv pentru aceştia au fost stabilite prin Hotărârea Guvernului nr.18/2021. Modelul propus în actul normativ menționat şi adoptat prin hotărâre a consiliului judeţean, va fi utilizat pentru toate legitimaţiile emise”, se precizează în Referatul de aprobare privind aprobarea modelului legitimaţiei pentru aleşii locali din cadrul Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO-FOTO: Omagiu eroilor de la Oarba de Mureș

Instituția Prefectului – Județul Mureș și Garnizoana Târgu Mureș, cu sprijinul Consiliului Județean Mureș, Primăriei …