Home / Cultură / O nouă inițiativă a Bibliotecii Județene Mureș

O nouă inițiativă a Bibliotecii Județene Mureș

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii pentru Copii, celebrată în 2 aprilie, cu scopul de a insufla plăcerea de a citi, reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș s-au gândit la o nouă provocare pentru copii, respectiv acțiunea ,,Cartea mea preferată”.

Potrivit informațiilor oferite de către reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș, acțiunea poate fi transpusă la nivelul grupelor, claselor și în familie, cu condiția ca toate aceste tipuri de grupuri să își desemneze cartea preferată, pe care să o comunice ulterior.

,,Propunerile de lectură nu vor veni dinspre Bibliotecă de această dată, ci cititorii vor fi cei care ne vor spune care este cartea lor favorită, expunând motivele pentru care i-a impresionat. Și pentru că trăim într-o eră a on-line-ului, copiii sunt invitați să ne trimită filmări cu ei convingându-ne de faptul că a lor carte preferată merită să fie citită și de ceilalți. Materialul poate fi chiar sub forma unui TikTok. Ne-am bucura dacă ne-ați spune și care este cartea voastră de suflet împrumutată de la bibliotecă!”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș.

Toate înregistrările vor fi organizate și publicate pe pagina de Facebook a bibliotecii, iar ele vor rămâne acolo pentru a le putea asculta ori de câte ori veți avea nevoie.

Termenul limită de trimitere a înregistrărilor este 1 aprilie.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cât i-a costat pe părinți școala online

Costul mediu alocat serviciilor de tip Școală după școală s-a dublat, iar învățământul derulat online …