O nouă inițiativă a Bibliotecii Județene Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

O nouă inițiativă a Bibliotecii Județene Mureș

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii pentru Copii, celebrată în 2 aprilie, cu scopul de a insufla plăcerea de a citi, reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș s-au gândit la o nouă provocare pentru copii, respectiv acțiunea ,,Cartea mea preferată”.

Potrivit informațiilor oferite de către reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș, acțiunea poate fi transpusă la nivelul grupelor, claselor și în familie, cu condiția ca toate aceste tipuri de grupuri să își desemneze cartea preferată, pe care să o comunice ulterior.

,,Propunerile de lectură nu vor veni dinspre Bibliotecă de această dată, ci cititorii vor fi cei care ne vor spune care este cartea lor favorită, expunând motivele pentru care i-a impresionat. Și pentru că trăim într-o eră a on-line-ului, copiii sunt invitați să ne trimită filmări cu ei convingându-ne de faptul că a lor carte preferată merită să fie citită și de ceilalți. Materialul poate fi chiar sub forma unui TikTok. Ne-am bucura dacă ne-ați spune și care este cartea voastră de suflet împrumutată de la bibliotecă!”, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene Mureș.

Toate înregistrările vor fi organizate și publicate pe pagina de Facebook a bibliotecii, iar ele vor rămâne acolo pentru a le putea asculta ori de câte ori veți avea nevoie.

Termenul limită de trimitere a înregistrărilor este 1 aprilie.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE