Home / Administrație / Parteneriat pentru implementarea proiectului ”EDEN”

Parteneriat pentru implementarea proiectului ”EDEN”

Aleșii județeni au aprobat joi, 25 martie, într-o ședință ordinară de lucru, un parteneriat între Consiliul Județean Mureș, Asociația Club „Și noi putem reuși” și Sindicatul „Pro Educația” al salariaților din UMFST, pentru implementarea proiectului „EDEN – Rețea evolutivă pentru susținerea și promovarea dezvoltării armonioase la nivel local și de interacțiune cu autoritățile și instituțiile administrației publice”.

Proiectul își propune consolidarea capacității organizațiilor non-guvernamentale și partenerilor sociali – organizații sindicale, organizații patronale, precum și formele de asociere ale acestora cu personalitate juridică – de a se implica în formularea și promovarea dezvoltării la nivel local.

”Implicarea autorității publice județene în implementarea și promovarea Proiectului presupune participarea la derularea activităților prevăzute în proiect pentru susținerea dezvoltării durabile la nivelul județului Mureș, integrarea măsurilor propuse în politicile și strategiile locale”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Statutul Asociației ”Ecolect Mureș”, modificat

Aleșii județeni au aprobat joi, 22 aprilie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, modificarea …