Home / Administratie / Proiect pentru refacerea unui pod din Mureș

Proiect pentru refacerea unui pod din Mureș

Documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției „Refacere 1 Pod pe DJ153C (Gurghiu) (HGR 698/2019)”, conform Variantei B din studiul de fezabilitate, la valoarea totală a investiției de 2.812.773 de lei, cu TVA, a fost aprobată joi, 25 martie, de plenul Consiliului Județean Mureș.

Potrivit Referatului de aprobare a documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei, drumul județean DJ153C Reghin (DN 15) – Solovăstru – Gurghiu – Ibănești – limita județ Harghita leagă orașul Reghin de comunele Gurghiu și Ibănești, pe care se desfășoară pe lângă traficul obișnuit și traficul greu.

”Tronsonul de drum pe care este amplasat podețul face parte din drumul județean DJ153C, este cuprins între kilometri 13 plus 415 – 13 plus 495. Poziția kilometrică a podețului este kilometrul 13 plus 456”, se menționează în document.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu o victimă, lângă Luduș

Joi, 2 decembrie, în afara localității Luduș, pe DN15E60, la kilometrul 30 + 300 de …