Home / Administratie / Structurile din MAI, felicitate de prefectul de Mureș

Structurile din MAI, felicitate de prefectul de Mureș

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, alături de subprefecții Ana-Lucia Hang și Nagy Zsigmond, au participat, în această săptămână, la evaluarea activității structurilor județene din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

”Activitatea Ministerului Afacerilor Interne în anul 2020 a fost marcată, în primul rând, de o luptă pentru viață în contextul pandemiei COVID-19. În condiții dificile, întreaga echipă a ministerului a reușit înființarea a două structuri necesare și așteptate: Poliția Siguranța Școlară și Poliția Animalelor.  În același timp, anul 2020 a adus o creștere semnificativă a gradului de încredere al populației în instituțiile MAI, dar și modernizarea autospecialelor și a tehnicii din dotare. În această săptămână, la prezentarea evaluării activității Ministerului Afacerilor Interne în anul 2020, am avut plăcerea de a le mulțumi tuturor celor din subordinea ministerului la nivel județean și local pentru eforturile depuse în slujba mureșenilor. În același timp, anul 2021 nu se anunță a fi unul mai ușor. Așadar, este nevoie să rămânem în continuare vigilenți, să acționăm cu profesionalismul pe care mureșenii îl așteaptă, să fim prezenți acolo unde este nevoie de noi și să ne facem bine treaba”, a transmis Mara Togănel, pe pagina sa de Facebook.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rețete străvechi promovate de gospodinele din satul mureșean Râpa de Jos

Gospodinele din satul Râpa de Jos, comuna Vătava, susţin că şi în Postul Mare, ce …