Home / Administratie / Supliment de plată pentru lărgirea unui drum județean

Supliment de plată pentru lărgirea unui drum județean

Plenul Consiliului Județean Mureș a decis joi, 25 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, modificarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 108 din 25 iunie 2020 privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției ”Lărgire drum județean DJ154J Breaza – Voivodeni – Glodeni, km 0+000 – 0+631 și km 4+726 – 12+684, județul Mureș”, aprobați prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 28 din 16 martie 2017. Astfel, finanțarea din bugetul Consiliului Județean Mureș pentru cheltuielile neeligibile estimate în cadrul respectivului proiect va fi de 1.199.182 de lei, inclusiv TVA.

Potrivit Referatului de aprobare a proiectului de hotărâre, prin actul adițional nr. 1/562/7653/21 februarie 2020 la contractul susmenționat s-a modificat valoarea contractului de finanțare la suma de 15.902.428 de lei, în urma actualizării indicatorilor tehnico-economici ai investiției respective, prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 171/20 decembrie 2019.

”În cadrul lucrărilor contractate în proiectul tehnic au fost prevăzute lucrări de relocare utilități, printre care și mutări de stâlpi electrici. Inițial, în proiectul de specialitate a fost cuprinsă mutarea a 29 de stâlpi electrici. Pe parcursul execuției lucrărilor, s-a constatat că mai este necesară mutarea – montarea a 12 stâlpi electrici pe teritoriul administrativ al comunei Voivodeni, fiind necesară majorarea valorii contractului”, se menționează în document.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Péter Ferenc, mesaj pentru mureșeni: ”Vaccinarea, calea către revenirea la normalitate”

Președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a transmis joi, 13 mai, un îndemn pentru mureșenii …