Home / Business / WESSLING România, evaluată de către Coface ca fiind Excellent Small & Medium Enterprises

WESSLING România, evaluată de către Coface ca fiind Excellent Small & Medium Enterprises

WESSLING România a obținut recunoașterea performanței în afaceri prin acordarea Certificatului Excellent Small & Medium Enterprises de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Coface România.

Acest certificat de performanță se acordă companiilor ce activează în sectorul IMM în baza unei evaluări a riscului comercial realizată de Coface România prin întocmirea unui raport de credit.

În luna ianuarie 2021 compania WESSLING România a obținut încă o dată certificarea excelenței de către Coface România. Lansat în anul 2012 în Slovenia și din 2013 în România, programul prezent astăzi în 99 de țări și-a propus confirmarea bunelor practici de afaceri ale companiilor, care coincid cu directivele UE spre o mai mare excelență în afaceri. Excellence SME semnifică un sistem de rating de prestigiu, un etalon pentru companiile ce îl primesc.

“Suntem o companie cu aproximativ 100 de angajați care îsi desfășoară activitatea în laboratoarele din București și Târgu Mureș ghidați după principiile responsabilității deontologice, morale și sociale. Evaluarea COFACE vine să întărească seriozitatea și calitatea serviciilor ce le oferim partenerilor noștri de peste 17 ani”, a declarat directorul general al companiei WESSLING România, dl. Ioan Hașegan.

Astfel, se confirmă credibilitatea de afaceri a WESSLING, companie ce oferă pieței servicii de testare sigure, de calitate, siguranță și plusvaloare partenerilor săi de afaceri.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț despre taxele din Sighișoara

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat vineri, 9 aprilie, prin intermediul unei postări pe …