IMPORTANT! Noi restricții anunțate de Raed Arafat! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 367 Vizualizări

IMPORTANT! Noi restricții anunțate de Raed Arafat!

Noile restricții anunțate joi, 25 martie de către Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, privind prevenirea și combaterea virusului SARS-CoV-2, sunt valabile începând de vineri, 26 martie, în România.

Astfel, în localitățile unde rata de incidență este de peste 4 la mie, circulația va fi interzisă în weekend după ora 20.00, iar magazinele se vor închide la ora 18.00. Dacă incidența depășește 7,5 la mie, restricțiile vor fi valabile și în timpul săptămânii.

„Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia: unde incidenţa e peste 4 la mie în ultimele 14 zile, urmează ca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia să fie permisă până la orele 20.00, iar la operatorii economici, activitatea să fie permisă până la ora 18.00. Revenirea asupra acestei măsuri în timpul weekend-ului se face când incidenţa scade sub 3,5 la mie”, a precizat Raed Arafat.

„A doua măsură, dacă incidenţa depăşeşte 7,5 la mie, atunci circulaţia va fi permisă până la ora 20.00 pe toată durata săptămânii, iar la operatorii economici activitatea până la ora 18.00, tot pe toată durata săptămânii. Revenirea asupra acestei măsuri va fi dacă scade sub 7 la mie”, a mai precizat Raed Arafat.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE