Home / Invatamant / FOTO: Proiect educațional despre respectul pentru apă

FOTO: Proiect educațional despre respectul pentru apă

Distribuie

În cadrul activităților desfășurate pentru celebrarea Zilei Mondiale a Apei 2021, Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Mureş, împreună cu elevii de la Liceul Vocațional de Artă Târgu Mureș (clasele IX – XI, coordonatori prof. Laura Borotea, Petre Căpriță și Kolumban-Kantor Zita) au participat la un proiect educațional.

Potrivit reprezentanților ABA Mureș, scopul proiectului „Să păstrăm apele curate!” este formarea unor deprinderi şi atitudini elevilor în spiritul respectului pentru apă, prin realizarea unor picturi cu tema „Prețuiește apa”. ”Sub această deviză încurajăm nu numai elevii ci şi profesorii să abordeze apele dintr-o perspectivă diferită de a contribui la o mai mare conştientizare a importanţei şi respectului pentru râul Mureş şi afluenții acestuia. Când hotărâm să scoatem frumosul sufletului și talentului nostru la suprafață, când hotărâm să combatem agresiunea asupra mediului înconjurător, mai ales asupra apelor, bucuria creației și a exprimării ne aduce aminte cât de puternici și frumoși sufletește am fost creați”, au transmis reprezentanții ABA Mureș.

La finalul proiectului, ABA Mureș a recompensat cele mai reușite lucrări, realizate de către următorii elevi: Alicia Crasiuc, Cezara Ghemeș, Alexia Lako, Evelin Moldovan, Iarina Moldovan și Raluca Postovaru.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Radu Paraschivescu, la Bookfest Târgu Mureș: ”Pericolul e să dispară actul de a citi”

Distribuie Scriitorul Radu Paraschivescu, prezent la Salonul de Carte Bookfest de la Târgu Mureş, a …