Mureșean cercetat penal pentru schingiuirea unui câine Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 291 Vizualizări

Mureșean cercetat penal pentru schingiuirea unui câine

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş au deschis dosar penal pentru infracţiunea de rănire sau schingiuire a animalelor în cazul unui câine care ar fi fost legat de un autoturism şi transportat în acest mod.
”Astăzi, în jurul orei 11, am fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Măgherani, un câine ar fi legat de un autoturism şi transportat în acest mod. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, pentru stabilirea situaţiei de fapt. În urma verificărilor, a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, respectiv un bărbat, de 65 de ani, din Măgherani, acesta fiind totodată şi deţinătorul legal al animalului în cauză”, precizează o informare transmisă de către reprezentanţii IPJ Mureş.
Faţă de bărbat, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, pentru nerespectarea articolului 5, alineatul 1, litera d din Legea 205/2004, privind protecţia animalelor.
Totodată, poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.
Cercetările continuă, pentru a se stabili dacă se impune emiterea unui ordin de plasare în adăpost, mai menţionează sursa citată. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE