Home / Sport / Mureșenii cedează în lupta pentru baraj

Mureșenii cedează în lupta pentru baraj

Distribuie

Cele două echipe mureșene aflate în lupta pentru primele două locuri ale seriei 9 în Liga a III-a de fotbal au ratat șanse bune de a se menține în disputa pentru locurile de baraj. Atât Avântul Reghin cât și Unirea Ungheni au cedat jocurile disputate pe terenurile proprii în etapa a XIII-a, a patra din retur și au dat ocazia primelor două clasate să se distanțeze. Reghinenii au avut de înfruntat tocmai pe una dintre cele două contracandidate, CSO Cugir, echipa pe care Unirea reușise s-o învingă în prima etapă disputată în acest an, relansând lupta opentru baraj. Cu golul reușit de Cristian Chirilă în minutul 35, Avântul a intrat la pauză cu avantaj minim, dar imediat după reluare oaspeții au reușit egalarea. Alexandru Dușmanu a înscris în minutul 48, iar Alin Dohotaru a obținut în minutul 77 victoria pentru echipa din Cugir. Avântul rămâne astfel pe locul 4, cu 20 de puncte și cu un singur punct obținut în cele trei etape disputate în acest an. În schimb, echipa din Cugir totalizează 29 puncte și se apropie la doar 2 de liderul Unirea Dej, învins cu 2-1 la Sticla Arieșul Turda.

Ajunsă pe treapta a treia a podiumului după un start bun la reluare, Unirea Ungheni a clacat surprinzător pe teren propriu, 2-3 cu Unirea Alba Iulia, depărtându-se la 6 puncte de locul secund. Scorul înregistrat la Ungheni a fost exact același cu care s-a încheiat și partida din tur, tot în favoarea echipei aflată în deplasare. Toate cele cinci goluri au fost înscrise după pauză, dar cele trei ale oaspeților au fost reușite în doar cinci minute. Paul Aldea reușise să deschidă scorul pentru mureșeni în minutul 63, Bucurică a egalat în minutul 81, iar dubla lui Giurgiu reușită în minutele 84 și 85 au năruit speranțele Unirii. Rezultatul final a fost stabilit de David Potor în al patrulea minut al prelungirilor, iar echipa din Ungheni rămâne cu cele 23 puncte pe locul 3.Drept concluzie, cele două formații mureșene au repetat evoluțiile dezamăgitoare în momentele în care lupta pentru lovurile fruntașe a fost relansată. Acest lucru scoate pe de altă parte în evidență nu neaparat slăbiciunile echipelor, ci mai degrabă lipsa dorinței de promovare, pas care ar presupune eforturi financiare peste posibilitățile actuale.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: Victorie în derby-ul cu Timișoara

Distribuie Echipa satelit de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș a învins în derby-ul cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.