Home / Invatamant / Spațiu Bosch pentru studenții UMFST

Spațiu Bosch pentru studenții UMFST

Reprezentanții fabricii Bosch din localitatea Blaj, județul Alba, au amenajat pentru studenţii de la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș, un spaţiu de studiu inspirațional în care aceştia să poată desfăşura diferite tipuri de activităţi, atât individual, cât și în echipă.

,,Considerăm că eficienţa unui proiect depinde şi de starea de bine pe care studenţii o au în spaţiul în care lucrează sau învaţă. Lumina, culorile sau chiar texturile sunt mai mult decât simple elemente, pentru cei mai mulţi dintre noi sunt cumva chiar factori motivaţionali în generarea de idei”, au precizat reprezentanții UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, pe pagina de Facebook a instituției.

,,Pentru studenţii care îşi doresc să experimenteze şi condiţiile inspiraţionale dintr-o companie, fabrica din Blaj are pentru ei opţiunea programului de Internship pe perioada vacanţei de vară”, au mai precizat reprezentanții UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Practica, etapă esențială în pregătirea elevilor Liceului Tehnologic „Vasile Netea”

În cadrul atelierului școală de prelucrarea lemnului din cadrul Liceului Tehnologic „Vasile Netea” fac practică …