FOTO-VIDEO: Aniversare cu surprize pentru Televiziunea M9 Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2634 Vizualizări

FOTO-VIDEO: Aniversare cu surprize pentru Televiziunea M9

Echipa Televiziunii M9 a aniversat vineri, 26 martie, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș, primul an de activitate din istoria postului de televiziune care emite sub motto-ul ”Aici se întâmplă, aici afli!”.

Mulțumiri familiei de acasă și familiei M9

În deschiderea evenimentului, Lucian Săcălean, fondatorul și directorul postului de televiziune aniversar, a mulțumit familiei sale și colegilor pentru sprijin și pentru efortul comun care a avut ca rezultat M9, o televiziune care emite prin cablu în format Full HD, 24 de ore din 24, programe de interes local, regional și chiar național, în mare măsură doar conținut propriu.

”Au fost momente pe care sigur ni le aducem aminte cu plăcere, eu, soția mea mai puțin. La un moment dat – e prezentă și ea în sală și îi mulțumesc pentru înțelegere – mă întreba și ea dacă ne mai vedem din când în când sau nu, dar dincolo de acest lucru rămâne efortul unei echipe dedicate care a știut în pandemie, atunci când nu cunoșteam cu ce virus perfid ne luptăm, a hotărât să vină la muncă în fiecare zi, să facem emisiuni, să vă informăm, să fim alături de dumneavoastră, să aducem o informație veridică. Din acest punct de vedere sigur că colegii mei care o parte sunt astăzi în sală merită toată admirația și respectul nostru”, a afirmat Lucian Săcălean.

Studiou modern, profesioniști dedicați

În cifre, primul an de M9 înseamnă, așa cum sublinia Lucian Săcălean, sute de invitați și zeci de mii de ore de muncă, de pregătire și de emisie, astfel încât programele propuse telespectatorilor să atingă cele mai riguroase standarde de calitate.

”E o investiție în primul rând de suflet pentru noi. A contat e adevărat și partea tehnică și aici ne mândrim că avem unul dintre cele mai moderne studiouri de televiziune locală din țară, nu doar din Mureș. Înseamnă însă dincolo de toate acestea mult suflet. Sufletul tuturor acelor oameni care s-au implicat și care în fiecare zi, de la 8-9-10 dimineața până seara târziu, 11-12, sunt în sediul televiziunii. Ei de fapt sunt cei care fac ca M9 să emită zilnic, să aducă programe de calitate”, a precizat directorul Televiziunii M9.

”Dumneavoastră, cei care ne urmăriți, suteți cei mai importanți, și dumneavoastră meritați să aveți programe de calitate, să aveți informații de calitate, să aveți o televiziune care nu este a mea, nu este a colegilor mei, nu este a partenerilor mei, este a dumneavoastră, este televiziunea mureșenilor”, a adăugat Lucian Săcălean.

40 de realizatori noi

Referindu-se la perioada viitoare, Lucian Săcălean a anunțat că M9 își propune să treacă ”într-o etapă superioară”, demers la care își vor aduce contribuția nu mai puțin de 40 (număr uluitor pentru o televiziune locală!) de realizatori noi de emisiuni.

”Începând cu această primăvară vor fi multe schimbări la M9. Ne-am mărit echipa considerabil, avem peste 40 de realizatori noi, o să îi vedeți rând pe rând, de la fitness, la alimentație, de la meșterul casei până la sfatul doctorului, de la sfatul celui care investește pe bursă până la o multitudine de alte lucruri care sunt utile, cu atât mai mult cu cât viața noastră se învârte în jurul acestor lucruri”, a punctat directorul M9.

Colegiu Director nou

O altă surpriză a serii a fost anunțul potrivit căruia în perioada următoare Televiziunea M9 va fi condusă de un Colegiu Director din care vor mai face parte Thomas Moldovan și Valentin Băldean.

”Am decis ca M9, conducerea executivă a M9, să fie încredințată unor oameni de specialitate, unui Colegiu Director. De ce? Pentru că cred că eu, cred că cei de lângă mine trebuie să dăm mult mai mult înapoi acestei comunități. Și mă bucur că partenerii mei au acceptat această provocare și sunt și ei în sală și le mulțumesc pe această cale, este vorba de Thomas Moldovan și de Valentin Băldean, care au decis să se alăture în acest demers de a oferi comunității în care ei au crescut, s-au dezvoltat, să ofere înapoi ceva, ceva mai mult”, a spus Lucian Săcălean.

Dezbateri lunare pe teme de interes

Tot la capitolul dedicat viitorului, participanții la eveniment au fost înștiințați că în perioada următoare M9 va comanda sondaje pe diverse teme de politici publice, sociale, ecnomice, administrative și politice pe baza cărora lunar vor fi organizate dezbateri ample astfel încât televiziunea ”să fie un mesager al multiculturalității, al păcii, al înțelegerii, al lucrurilor frumoase pe care români, maghiari, sași, țigani, italieni, germani, chinezi le putem face împreună.”

”Lansăm astăzi un proiect ambițios, acela că în fiecare lună pe una dintre temele decise de cei care au răspuns la acest sondaj să ne întâlnim, M9 pune la dispoziție masa de dezbatere, să ne întâlnim așadar toți cei responsabili, toți cei care pot contribui la găsirea unor soluții pentru că Târgu Mureșul și județul Mureș trebuie să se ridice la faima pe care a avut-o odinoară și asta nu o putem face decât împreună. Colegii mei, partenerii mei, Thomas și cu Vali, vor fi cei care vor avea grijă ca acest proiect să se întâmple lună de lună, ca oameni de decizie din acest județ împreună cu oameni de decizie din București, miniștri, secretari de stat, să se întâlnească la Târgu Mureș și să dezbată în mod real despre nevoile noastre, despre necesitățile noastre, și să găsească soluții. Împreună putem găsi soluții”, a punctat Lucian Săcălean, care a dezvăluit un crez propriu pe cât de îndrăzneț pe atât de provocator, respectiv ca ”Mureșul să devină un centru de putere în inima României.”

Concert ”Rock Symphony”

Seara a fost întregită de o surpriză deosebită dedicată melomanilor, concertul special ”Rock Symphony” susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, prezentat în mod inspirat de duo-ul alcătuit din Tatiana Ruță – realizatoare de emisiuni la M9 și Iulian Praja – maestru de ceremonii care nu mai are nevoie de prezentare.

Totodată, o altă surpriză a serii aniversare a constitut-o prezentarea rezultatelor unui sondaj de opinie desfășurat în perioada 10 – 23 martie 2021, pe un eșantion de 1.065 de persoane, pe tema ”Dezvoltarea socio-economică a județului Mureș”, asupra căruia vom reveni într-o ediție viitoare.

Până atunci însă, redacția și administrația cotidianului Zi de Zi și revistei economice Transilvania Business transmit echipei Televiziunii M9 colegiala și tradiționala urare de La Mulți Ani și la cât mai mulți ani de emisiuni și programe reușite!

Alex TOTH

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE