Home / Reviste / Reghin / Trei tiluri de campion pentru luptătorii reghineni la Cupa României

Trei tiluri de campion pentru luptătorii reghineni la Cupa României

Distribuie

La finele săptămânii trecute (26-28 martie 2021) a avut loc la Pitești,  Cupa României de cadeți (16-17 ani) la lupte. După o evoluție spectaculoasă la competiția națională adresată cadeților, găzduită de Sala Sporturilor din  Ploiești,  sportivii Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Reghin antrenați de prof. Peres Miklὁs au obținut  o nouă serie de rezultate meritorii.

Echipa CSȘ Reghin prezentă la Cupa României Cadeți 2021

„La această competiție au participat 450 de sportivi de la cluburile de lupte din întreaga țară. Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) Reghin a participat cu șapte sportivi, dintre care trei au avut o comportare deosebită,  au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, respectiv  titlul de Campion și medalia de aur. Mai mult de atât, în clasamentul pe echipe,  CSȘ Reghin a obtinut titlul de Vicecampioană a Romaniei dintr-un total de  38 de echipe”, ne-a declarat prof. antrenor Peres Miklos, coordonatorul Secției Lupte Libere din cadrul CSȘ Reghin.

Andrei Pacurar, campion la cat. 48 kg.

În competiția de Lupte Libere destinată băieților, CSȘ Reghin a obținut două titluri de campion prin Andrei Pacurar, cat. 48 kg și Biblia  Robert, cat. 65 kg, și un loc 5 prin Kocsis Milan, cat. 92 kg. La întrecerea feminină, Mihaela Maria Rad a obținut titlul de campioană la cat. 49 kg

Biblia  Robert, câștigător la cat. 65 kg

„Aceste rezultate contează foarte mult pentru  sportivi în drumul lor  spre marea performanță. Spun acest lucru deoarece  Cupa  României la lupte destinată cadeților a fost criteriul de selecție pentru Campionatul European din 2021.Următoarea competiție va avea la sfârșitul lunii aprilie,  Cupa României de U15 de la Odorheiul Secuiesc (22-25 aprilie), după care urmează Finala Campionatului Național U15  care va avea loc la Tîrgu  Mureș în perioada 7-9 mai”, a precizat Peres Miklὁs.

Mihaela Maria Rad, campioană la cat. 49 kg

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PROPUNERE. Consiliu Comunitar Consultativ în Ungheni

Distribuie Primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, a inițiat, în data de 26 martie, un proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.