Home / Reghin / Preoții din protopopiatul Reghin au donat sânge

Preoții din protopopiatul Reghin au donat sânge

Preoți și credincioși din cadrul protopopiatului Reghin au inițiat  marți, 30 martie o o campanie umanitară de donare de sânge, acțiune derulată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureș.

Începând cu ora 09.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Tîrgu Mureș  au participat prin implicare directă preoții din parohiile Protopopiatului Ortodox Reghin, alături de un grup de 25 de credincioși, informează www.reintregirea.ro.

„Prin programul „Salvează viața, donează sânge!”, implementat de către Arhiepiscopia Alba Iuliei, în seria acțiunilor pro-viață, preoții și credincioșii au demonstrat și de această dată unirea în credință pentru fapte bune și întrajutorarea celor aflați în suferință, deoarece spitalele au o nevoie pregnantă și permanentă de sânge. Campania derulată contribuie la sprijinirea sistemului național de sănătate și solidaritate față de pacienții aflați în situații de criză, a căror viață depinde de fiecare picătură de sânge. În această perioadă a Postului Sfintelor Paști, protopopiatul Reghin, prin părintele protopop Valentin Vârva, împreună cu toți participanții la această acțiune, încurajează și îndeamnă la implicare activă în astfel de acțiuni umanitare, încredințați fiind că fiecare picătură de sânge înseamnă speranță de viață pentru toți cei aflați în suferință!”, a precizat pr. Ioan-Emanuel Mera, Parohiei Lunca, citat de www.reintregirea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Directorul Direcției Silvice Mureș, analiză despre problema urșilor

La cinci ani de când ursul brun mioritic a intrat în anexele speciilor protejate la …