Home / Administratie / Sighișoara: Deșeurile voluminoase, ridicate în aprilie

Sighișoara: Deșeurile voluminoase, ridicate în aprilie

Reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara au remis un comunicat luni, 29 martie, pe pagina oficială de Facebook a instituției, prin care anunță faptul că în perioada 5 – 30 aprilie va avea loc o colectare a deșeurilor solide de mari dimensiuni.

“În luna aprilie, SC Schuster Ecosal SRL va începe colectarea deșeurilor voluminoase și anume, deșeurile solide de dimensiuni mari, (saltele, canapele, piese de mobilier vechi, usi mochete), care nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de precolectare sau colectare a deșeurilor municipale. Nu se vor ridica deșeurile vegetale, pentru acestea fiecare gospodărie având obligația de a deține contract cu operatorul de salubritate. De asemenea cu această ocazie nu se vor colecta nici deșeuri de echipamente electrice și electronice. Colectarea se va face în perioada 5 – 30 aprilie 2021. Rugăm cetățenii să depoziteze deșeurile voluminoase în fața imobilelor, în loc accesibil utilajelor și doar în seara zilelor, urmand sa fie ridicate a doua zi incepand cu ora 7.00. În caz de neridicare a deșeurilor voluminoase din culpa operatorului de salubritate, rugăm cetățenii să sesizeze acest fapt la telefoanele 0726-746.492 sau să înștiințeze Municipiul Sighișoara la 0725-355.500”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ședință extraordinară a Consiliului Local Târgu Mureș pe tema bugetului

Reprezentanții Serviciului Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș au remis un …