Home / Primaria Targu Mures / Târgu Mureș: Pachete cu alimente pentru persoane defavorizate

Târgu Mureș: Pachete cu alimente pentru persoane defavorizate

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș au remis un comunicat luni, 29 martie, prin intermediul paginii de Facebook a Primăriei municipiului Târgu Mureș, prin care se atenționează că instituția va distribui între 29 martie și 8 mai pachete alimentare la peste 1.000 de beneficiari, aceștia fiind așteptați de luni până vineri pe strada Ludușului pentru a-și ridica pachetele.

Cei care beneficiază sunt rugați să aibă asupra lor actul de identitate în original. Dintre persoanele eligibile pentru acestea fac parte “persoanele singure și familiile cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă, dreptul la un venit minim garantat”, dar și „familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei”. Ajutoarele alimentare sunt acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) derulat de Uniunea Europeană.

„În atenția beneficiarilor de produse alimentare acordate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) derulat de Uniunea Europeană. În intervalul 29 martie – 8 mai 2021, Direcția de Asistență Socială Târgu Mureș va distribui unui număr de aproximativ 1.000 de beneficiari, pachete cu produse alimentare acordate prin intermediul Programului POAD 2019-2021, derulat de Uniune Europeană. Beneficiarii sunt așteptați de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 15.30, pe strada Ludușului nr. 29, pentru ridicarea pachetelor. Beneficiari eligibili: a) persoanele singure și familiile cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare; b) familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. Pachetele cu produse alimentare conțin: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve, compot, gemuri. Pentru a ridica produsele, titularul se va prezenta cu actul de identitate în original”, au transmis reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La mulți ani, UAT!

În fiecare an, data de 9 aprilie reprezintă un motiv de sărbătoare pentru Universitatea de …