Home / Administratie / Ședința lunii martie în Consiliul Local Luduș

Ședința lunii martie în Consiliul Local Luduș

Pentru ședința ordinară a lunii martie, Cristian Moldovan, primarul orașului Luduș, a convocat aleșii locali pentru ziua de 30 martie, în sala festivă a Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu”, în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților.

25 de proiecte pe ordinea de zi

Maria Tac, secretara Legislativului local, a înscris la ordinea de zi a ședinței proiectele de hotărâre având ca inițiator pe Cristian Moldovan. După aprobarea procesului verbal de la ședința ordinară din 23 februarie 2021, aleșii locali au luat în discuție proiecte de hotărâre pentru: Aprobarea Procedurii de acordare a eșalonării la plată pentru obligațiile fiscale restante datorate bugetului local de către persoanele fizice și juridice; Trecerea din domeniul public în domeniul privat al orașului a unor bunuri – mijloace fixe în scopul scoaterii din funcțiune și valorificării; Aprobarea Planului de ordine și siguranță publică a Biroului Poliția Locală Luduș pentru anul 2021; Înscrierea imobilului „Parc public” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea orașului Luduș – domeniul public; Propunerea de schimbare a destinației imobilului „Școala Generală Gheja” în secție de Psihiatrie a Spitalului orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș; Cesiunea unui contract de concesiune; Rezilierea unui contract de închiriere; Încetarea unui contract de concesiune; Prelungirea unor contracte de închiriere; Prelungirea unui contract de concesiune;  Reînnoirea unor contracte de  concesiune; Repartizarea unor  locuințe pentru tineri; Modificarea articolului 2 din Hotărârea Consiliului Local nr. 25/2020 cu privire la durata mandatului de administrator al domnului Ovidiu Tănasie Baghiu; Majorarea indemnizației lunare a membrilor Consiliului de Administrație al Societății Administrativ Serv Luduș SRL; Aprobarea Planului de Administrare al Consiliului de Administrație al societății Administrativ Serv  Luduș SRL pentru perioada 2021-2023; Aprobarea Regulamentului privind organizarea, autorizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi.

Amănunte despre desfășurarea ședinței vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Exercițiu ISU în incinta Dafcochim

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a organizat și desfășurat miercuri, …