Cine va juriza concursul pentru conducerea Spitalului de Urgență Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1363 Vizualizări

Cine va juriza concursul pentru conducerea Spitalului de Urgență Târgu Mureș

Consiliul de Administrației al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a anunțat miercuri, 31 martie, pe pagina web a instituției, www.spitalmures.ro, organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. După expirarea contractului de management deținut de dr. Claudiu Puiac, interimatul funcției respective este asigurat, începând de miercuri, 31 martie, prin Ordin al ministrului Sănătății, de Mariana Cernat, economist de profesie.

Detalii organizatorice

Potrivit sursei citate, concursul se va desfășura în două etape, verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite, care va acea loc în data de 11 mai 2021, ora 9.00, și va fi eliminatorie, respectiv susținerea publică și de evaluare a proiectului de management, care va avea loc în data de 19 mai 2021, ora 9.00.

Dosarele de concurs se depun în perioada 5 aprilie 2021 – 10 mai 2021, de luni până vineri, între orele 9.00 – 14.00, la registratura Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, iar participarea persoanelor interesate la prezentările făcute de către candidați ”se face după confirmarea intenției de participare de către Comisia de concurs cu cel puțin 24 de ore înainte de data susținerii publice a proiectului de management.”

Comisia de concurs va fi formată dintr-un președinte (funcție care va fi asigurată de președintele Consiliului de Administrație), doi membri și un secretar care va fi numit din cadrul membrilor Consiliului de Administrație și nu va avea drept de vot și de notare a candidaților, iar cei doi membri cu drept de vot și de notare din cadrul comisiei de concurs vor fi numiți de către Consiliul de Administrație dintre persoane din cadrul Consiliului de Administrație sau din afara acestuia, cu condiția să aibă experiență de minimum 3 ani ca manager de spital sau calitatea de cadru didactic universitar în specialitatea management sau sănătate publică și management.

Comisia, prezidată de prof. dr. Benedek Imre

Conform site-ului Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, Consiliul de Administrație al instituției are următoarea componență: prof. dr. Benedek Imre (președinte – reprezentant al Ministerului Sănătății), dr. Dan Georgescu (membru – reprezentant al Ministerului Sănătății), dr. Iuliu Moldovan (membru – reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Mureș), dr. Bianca Liana Grigorescu (membru – reprezentant al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” Târgu Mureș), dr. Szasz Jozsef Atila (membru – reprezentant al Consiliului Județean Mureș), ec. Lenuța Margareta Toma (membru supleant – reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Mureș), dr. Gabriela Uifălean (membru supleant – reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Mureș), Rodica Simona Cordoș (membru supleant – reprezentant al Direcției de Sănătate Publică Mureș), dr. Vladimir Bacârea (membru supleant – reprezentant al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” Târgu Mureș) și dr. Alexandru Strat (membru supleant – reprezentant al Consiliului Județean Mureș).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE