BILANȚ. Punctul de lucru ISU SMURD de la Azomureș, doi ani de la înființare Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

BILANȚ. Punctul de lucru ISU SMURD de la Azomureș, doi ani de la înființare

Printr-un comunicat remis de reprezentanții Azomureș joi, 1 aprilie, pe pagina oficială de Facebook a instituției, se amintește că la data respectivă a avut loc un eveniment pentru a celebra împlinirea a 2 ani de când a fost dat în folosință punctul de lucru al ambulanței SMURD de pe platforma combinatului chimic.

La eveniment a participat și Harri Kiiski, directorul general al Azomureș, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost reprezentat de colonel Călin Handrea și locotenent Alin Molodvan.

“2.344 de intervenții a înregistrat autospeciala SMURD repartizată punctului de lucru de pe platforma Azomureș, în perioada aprilie 2020 – martie 2021. 99% dintre intervenții au fost în cartierul Mureșeni, localitățile Cristești și Ungheni, Autostrada Ungheni – Iernut, comunele limitrofe. 5 minute este timpul mediu de deplasare la caz, mult îmbunătățit față de intervenția unei ambulanțe care ar trebui să ajungă la pacient de la sediul ISU sau de la SMURD. Pentru 7 persoane găsite în stop cardiorespirator manevrele de resuscitare au dat rezultate. 152 de intervenții au fost la copii până în 16 ani, 1.280 de intervenții la persoane peste 50 de ani. Punctul de lucru ISU SMURD de pe platforma Azomureș a împlinit astăzi doi ani de la operaționalizare. Coincidență, echipa de paramedici care s-a întâlnit astăzi cu directorul general, Harri Kiiski este aceeași din 1 aprilie 2019. O discuție despre proiectele de viitor a fost purtată împreună cu șeful ISU Mureș, col. Călin Handrea și lt. Alin Molodvan. Felicitări tuturor paramedicilor și voluntarilor care activează în acest punct de lucru”, au transmis reprezentanții Azomureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE