Home / Religie / Părintele Traian Emilian Olănescu a plecat la cele veșnice

Părintele Traian Emilian Olănescu a plecat la cele veșnice

Reprezentanții Protopopiatului Greco-Catolic Târgu Mureș-Râciu anunță cu durere în suflet trecerea la cele veșnice a părintelui Traian Emilian Olănescu.

„Cu profundă durere sufletească aducem la cunoștința preoților, credincioșilor greco-catolici și tuturor creștinilor iubitori de Dumnezeu, că Părintele Traian Emilian Olănescu, paroh la parohiile Ivănești și Poienița, a trecut la casa Tatălui Ceresc. Domnul să primească toată ofranda slujirii sale pentru cei 35 de ani de preoţie pe care i-a oferit Bisericii şi să-l primească alături de slujitorii săi credincioşi din ceruri, pentru a celebra Învierea răscumpărătoare a Mântuitorului! au precuzar reprezentanții Protopopiatului Greco-Catolic Târgu Mureș-Râciu.

Priveghiul are  loc vineri seara, 02 aprilie 2021 ora 17,00, la Casa Funerară PAX din Tîrgu Mureș (str. Al Papiu Ilarian). Sicriul cu trupul neînsufleţit al părintelui  Traian  Emilian Olănescu va ajunge sâmbătă, 03 aprilie ora 13.00, în curtea bisericii de piatră unde va fi celebrată slujba prohodului.

„Dumnezeu să-l răsplătească pe părintele Traian cu fericirea Cerului pentru tot binele făcut în lume!Odihna veşnică dă-i-o lui Doamne şi lumina cea fără de sfârşit să îi strălucească lui. Să se odihnească în pace!’” au precizat membrii Protopopiatului Greco-Catolic Târgu Mureș-Râciu.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Criza medicilor de familie din zona rurală semnalată de senatorul Leonard Azamfirei

Senatorul PSD de Mureș Leonard Azamfirei a susținut miercuri, 16 iunie, în plenul Senatului României, …